Reset

Sistema de participació i diàleg permanent de les infermeres de Barcelona

Pluja d’idees des del Sagrat Cor

1 comentari

Ahir es van realitzar dos cercles de diàleg a l’Hospital Sagrat Cor. Dues experiències que van resultar especialment enriquidores per la bona participació i la quantitat d’ idees i propostes rebudes.

Us compartim els millors moments!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

One thought on “Pluja d’idees des del Sagrat Cor

 1. Projecte reset
  6/3/17
  Equip d’infermeria del CAP Dr. Planas: César Martínez, Olivia Marin, Isabel Tallante, Arantxa Burgaleta, Carme Pedrosa, Carmen García, Montse Vives, Cristina López i Anna Obradors
  • Prescripció infermera: pensem que des del col•legi d’infermeria s’ha fet una mala praxis vers aquest tema tant important per infermeria. No tenim la percepció d’haver anat endavant si no ans al contrari, hem anat enrere , atès a que ara hi ha un marc legal que no ens deixa prescriure res . Pensem que el col•legi d’infermeria s’hagués tingut que posicionar d’una manera ferma vers al problema. Pensem que si des del col•legi d’infermeria i les escoles universitàries d’infermeria s’hagués fet la pressió pertinent ara estaríem millor.
  • La poca capacitat d’un bon lideratge entre els infermers siguin del sector que siguin: col•legi, direccions de centres …. El lideratge de les infermeres responsables són líders en aspecte de gestió no en aspecte de representació de col•lectiu : no vetllen pel bon progrés professional infermer. Això ens fa febles, no té res a veure la representació que fan els directius mèdics amb els seus representants que els representants d’infermera amb els seus.
  • El tema de les competències que mai ha estat clar ni definit, ni a nivell de definició de cartera de serveis d’infermeria ni a nivell de percepció econòmica, cosa que mai ha passat en altres col•lectius.
  • En quan al tema del graduat i de les especialitats , seguim amb la mateixa mala praxis : definitivament l’esforç del col•lectiu no es veu representat en res.
  • DPO, és un greuge comparatiu que els metges les cobrin i les infermeres no . A les infermeres són objectius forçosos que no es poden aconseguir que a més a més ens han posat dins del nostre sou no com a una cosa extra.
  • Visualització social, en resum , de pena.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s