Reset

Sistema de participació i diàleg permanent de les infermeres de Barcelona

El 7 de novembre assolirem el consens final de RESET

Deixa un comentari

Ja tenim data per a la jornada de consens final del Projecte RESET! Serà el proper dia 7 de novembre al COIB (*), de 9 a 18h. En aquesta trobada es posaran en comú els temes i preocupacions que han manifestat les infermeres que han participat en les diferents fases del projecte.

Totes les infermeres estan cridades a participar així que et convidem a fer-ho i et demanem que et reservis la data a la teva agenda ja que t’anirem informant dels detalls a mida que es vagin confirmant.

L’objectiu d’aquesta trobada, l’última jornada de treball del Projecte RESET en la qual es convoca a totes les infermeres de Barcelona, és votar i establir les bases les línies estratègiques que s’hauran de posar en marxa per assolir les fites prioritàries de la professió. Unes fites que les mateixes infermeres han pogut proposar, debatre i consensuar en els últims 12 mesos en les diferents fases del projecte.

votacions

En aquesta jornada de consens final, també es presentarà i validarà en plenari el diagnòstic participatiu que es va elaborar el passat 19 de juny en el qual van participar el grup promotor, les infermeres impulsores i les representants dels 50 cercles de diàleg, que s’han celebrat en el marc del Projecte RESET.

És una data determinant per mostrar el full de ruta i  donar visibilitat a la professió, la qual sens dubte apoderarà la professió de cara endins i de cara enfora.

Reserva ja la teva plaça!

(*) Si per qüestions d’aforament s’hagués de canviar el lloc s’avisarà als inscrits amb antelació.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s